Installera WordPress gratis på ett gratishotell – SUPERENKELT!

Installera WordPress gratis på ett gratishotell – SUPERENKELT!

Lyssna på poden!
29 Views

Uppdaterat för 1 vecka sedan av NYBBLE NYTT

Lika enkelt som att koka ihop en snabblunch!

  • Ska vi suga ur varje krona från nystartande företag?
  • Ska vi låta kommuner stå för överdebitering gällande hemsidor och internetteknik? -Är det ok att skattebetalaren står för hemsidors miljardkostnader?

På videon visar jag vart du som privatperson kan lägga upp din egen WP helt gratis och superenkelt!

Nu behöver oftast större företag större kapacitet och då vill man betala för en “garanti”, men hur mycket får det kosta? Om vi börjar på “gratis” som i filmen och ser hur enkelt en hemsida installeras, vad skulle då nästa nivå vara som var värt att betala för?

Vad kan vi vilja betala för på en hemsida?

  1. Uptime – hemsidan ska inte krascha! Kostnad för denna garanti ligger runt 9kr/mån
  2. Unik Design – unik design är inte en befintlig mall med dina bilder på (alla mallar är i princip gratis eftersom WPs grundmall är den enda och allas egendom). Unik design är unik uppbyggnad! För en hemsida med din Copyright på, ska du inte betala mer än 300kr/tim och inte under 50kr/tim – tid är pengar och någon jobbar åt dig! Det tar mellan 4-6 timmar att göra en unik hemsida.
  3. Text, vill du att någon skriver ner det du vill ha sagt, förvänta dig 1-2 timmars jobb? Vill du att någon skapar din text åt dig, förvänta dig upp till 10 timmar!
  4. Vill du ha specialfunktioner? Då krävs det många gånger tredjeparts-appar och ytterligare kostnad till apptillverkaren. Omöjligt att säga vad kostnaderna kan vara. Högt pris på appar är inte = bra kvalitet!
  5. SEO – Sökmotoroptimering. Priset skiljer mellan tjänsteleverantörer. Ena kan ta 250 000kr för en månad och den andra kan debitera 2000kr för månad. Resultatet skiljer oftast på att den dyra har köpt oetiska tjänster, så all uppgång de första månaderna resulterar i en kraftig nedgång resten av året. Kräv garanti på ersättning om besöksantalet plötsligt störtdyker utan orsak. Om sökmotoroptimering var enkelt, då skulle ingen jobba kvar inom webbdesign och webbteknik, de skulle gjort sig själva till miljonärer och åkt till Bahamas!

One Response to Installera WordPress gratis på ett gratishotell – SUPERENKELT!

Leave a reply

Senaste nytt: Sidan uppdateras!

Antal nyhetsprenumeranter Juli månad: 23 216 st