people 4937226 640

Nytt socialt forum byggs – som är tvärtom!

Lyssna på poden!
43 Views
Start online radio!

Uppdaterat för 2 månader sedan av NYBBLE NYTT

Har du saknat möjligheten att “nå ut” de senaste åren och känt dig isolerad i ditt sociala forum trots hundratals vänner? Då har du känt rätt!

Det handlar om konkurrens och ekonomi, pengar till forumsägarna före den enskilda individens möjligheter att lyckas. Varje socialt forum är byggt innanför en mur. Annonser syns inte om du inte betalar och även när du betalar, får du inte den synligheten ditt företagande är värt – pg a konkurrens!

-Och du syns inte för att dina inlägg filteras bort! Det har forumens tekniker gjort med flit.

De endaste som lyckas på sociala forum idag förutom influencers som klättrar på skyskrapor, skadar sina vänner och plågar djur – är hackarna med bots och bedrägerischemes.

Nu byggs ett nytt socialt forum med start på Nybble som gör tvärtom! Varje inlägg syns av ca 1000 personer utan att du behöver anstränga dig, annonser syns lika väl på internet som Craig’s List, det är mur-löst och gratis!

Under det senaste året har jag testat forumets hållbarhet, det är helt enkelt crashtestat på alla sätt och vis! Det kommer bli offentligt under Augusti och den enda anledningen till att du inte ska bli medlem där, är om du inte vill synas, fast inte ens det är ett hållbart argument för “privata konton” ingår i tjänsten!

För att komma bort från termen “forum” eller nätverk som är isolerande och instängt, kommer tjänsten kallas för “social kanal”. Här handlar det om att alla som vill nå framgång privat, som företagare, blogg eller tidning kommer nå frukterna av sitt arbete.

Naturligtvis borde internet fungera så här som helhet, men vinsterna genom manipulation är för stora!

Bots, scam och spam blockas efter påkomst direkt och anmäls vidare.

Det här är något miljoner människor har eftersökt i flera år nu och vi hoppas på succé!

Ett svar på “Nytt socialt forum byggs – som är tvärtom!”

Kommentarer är stängda.