girl 1775035 640

Tuttar är bra marknadsföring!

Lyssna på poden!
80 Views
Start online radio!

Uppdaterat för 4 månader sedan av NYBBLE NYTT

Ingen kan undgå att tuttar är bra marknadsföring! Själv sitter jag här med huv-tröja och jazzbyxor som är minst 10 år gamla. Jag vet hur det är att ha stora brön och har ångrat en medicinsk korrigering sedan den gjordes 2004. Jag gick in med A-kupa och kom ut med dubbel D!

Jag talar om en artikel (se länken under), där någon följare har åsikter om bröstexponering och vilken enorm arg-effekt kommentaren fick. Tuttar är förutom mjölkkassar, även en del av kvinnans kropp, precis som mannens mycket mindre utan bröstkörtlar, är kopplade till han-könet!

Vårt samhälle ser inte tuttar som tuttar, det ser tuttar som orsak till försäljning. Kläder säljs för små tuttar, som skuttar nakna under en tunn tunika och för stora tuttar, som med urringning visar att tuttarna finns där. -Helst ihoptryckta som ett par svällande övermogna meloner!

Vårt samhälle inbjuder även till att tuttar fungerar som marknadsföring av bloggar, där främst män tar med sig mobilen in på dass och drar en handtrall. Dessa män betalar gärna bloggaren för att fortsätta matas med tuttbilder och samtidigt låtsas att de faktiskt är intresserade av vad som skrivs. Varje betalande, handtrallande tutt-Olle tror att hemligheten är väl bevarad hos honom och skulle han mot förmodan bli påkommen med att inte bry sig för fem öre av vad som sägs i bloggen eller Sports Illustrated, säger han, -men det är det här kvinnan vill! Hon vill att jag ska tända på henne!

Det är klart att en kvinna ska få vara lika barbröstad som en karl, i den bästa av världar fungerar det så också. Men i vårt samhälle där de män som gillar skarptänkta kvinnor, -men matas med tuttar som drar fokusen från hjärnan- blir anklagade för att vara sexistiska när de klagar, där fungerar inte liberaliteten mellan könen.

De kvinnor globalt som bloggar åsikter vet att bröna är själva inkomstkällan, tillsammans med ett lager smink, förlängda ögonfransar och ett oskuldsfullt eller villigt utseende! De vet också att ingen lyssnar eller läser om de endast framför ett vettigt tankesätt.

Innan 2004 var jag attraktiv som kvinna med något bakom pannbenet, efter 2004 blev jag attraktiv som hon med “gadunkas” (följande av en obscen gest). Jag bokstavligt talat avskyr när karlar tittar på min hylla och säger att jag är smart!

Jag vet inte hur många rykten som startats kring mig som “villig” manslukerska, eller äktenskapsbryterska. För att lyckas som kvinna behövs ett kilo smink, en läckt nakenvideo, silicon både här och där eller hundratals bilder som gör män redo och kvinnor sura. Det är som en VM-tävling där endast de dopade får medverka!

Om och jag säger bara “om” man använder kvinnlig fägring för att nå ut, då är inte kommentarer som beklagar detta, negativt. Då är sådana kommentarer som Bagge och Läckberg hånade, av män som ser Bagge som mer än en kropp.

I ett samhälle som baserar sina åsikter kring Socialism och lika värde, är “rätten att få utnyttja sina behag för belöning” med kvinnlig lyxdoping, väldigt ojämlikt. Det är ojämlikt för att alla har inte resurserna som krävs och det är ojämlikt för att kvinnans status som sexobjekt hålls levande och beskyddas av kvinnorna själva!

När mannen som faktiskt ser kvinnans värde och samhällets problematiska inställning kring objektifiering blir tillintetgjord, hur ska vi då lyfta jämlikhet? Om kvinnan saknar framgång utan att vara “perfekt” i den trånande mannens ögon, om hon inte är “tillgänglig” på kontoret och hon liksom den kvinnliga mannen, saknar framtid utan medföljande illusion, hur kan Hon någonsin bli mer än ett objekt då?

Jag kan bara uppleva hela diskussionen i Aftonbladets artikel som skyddande av resurser och rättfärdigande av just marknadsföring!

https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/O3OLJA/camilla-lackberg-rasar-over-brostkommentar-sahar-uppfor-sig-inte-en

Ett svar på “Tuttar är bra marknadsföring!”

Kommentarer är stängda.